Instagram Influencerları Artık Canlı Yayın ve IG TV üzerinden gelir elde edecek

instagram-para-kazanma

Instagram Influencerları Artık Canlı Yayın ve IG TV üzerinden gelir elde edecek

 

Instagram Youtube’un izinden giderek canlı yayın rozetleri ve IGTV reklamları ile platformdaki içerik üreticilerinin gelir elde etmesinin önünü açıyor. Şu an test safhasında olan bu özellikler ilk etapta Amerika’da test edilecek.

Instagram’ın yayına aldığı bu yeni rozetler, instagram canlı yayını esnasında satın alınabiliyor. Rozete sahip olan kullanıcılar, yorumlarda, aynı zamanda sevdikleri içerik üreticisini de desteklemiş oluyor. Şimdiye kadar YouTube ve Twitch’te görmüş olduğumuz bu özellik, korona virüsü süresince Instagram’daki canlı yayınların artışıyla beraber Instagram’da da yerini almış olacak.

Kullanıcıların satın alması için farklı kalp rozeti seçenekleri de mevcut. Tek bir kalp içeren rozetler, 0.99 sent fiyat etiketiyle sunulurken, iki kalp içerenler 1.99 dolar, üç kalp içerenler ise 4.99 dolardan kullanıcılarla buluşuyor. Bu noktada kullanıcıların canlı yayın esnasında sadece tek bir rozet alabildiğini belirtelim.

 

Bu iki yeni gelir modeli uygulaması Amerika Birleşik Devletleri’nin ardındından Brezilya, Birleşik Krallık, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Meksika ve Türkiye dahil olmak üzere yeni pazarlarda yayına alınacak. Eğer rozetlere erkenden ulaşmak istiyorsanız, Instagram’ın sunduğu formu doldurmanız yeterli.

 

Instagram’da popülaritenizi artırmak, fenomen olmaya biraz daha yaklaşabilmek için aylık tüm gönderilerinize otomatik beğeni, açtığınız canlı yayınlara izleyici, gönderilerinize beğeni, hesabınıza takipçi ve yorum satın alabileceğiniz biliyor muydunuz? Eğer instagram takipçi satın almak isterseniz İyi Smm adresini ziyaret edin!

İyi Smm instagram takipçi satın alma ve instagram otomatik beğeni dışında Twitch takipçi, tiktok takipçi, tiktok izlenme, youtube izlenme, youtube abone, instagram canlı yayın izlenme, twitter takipçi gibi hizmetleri de bünyesinde barındırıyor.

Instagram hakkında daha fazla bilgi için bu makaleye göz atabilirsiniz:
https://iyismm.com/blog/fotograf-paylasmaktan-daha-fazlasi-instagram/

29 Mayıs 2020 tarihinde Anasayfa, Teknoloji Haberleri içinde yayınlandı ve , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. 1 Yorum.

  1. iyismm.com’dan sipariş geçtim merhaba30 indirim kodu var

Yorum bırakın